Levervoorwaarden & Smaakgarantie

Bezorgen

Hoeveel kost een bezorging?

Wij hanteren bezorgkosten van €7,95 per adres. Bij bestellingen boven de €75- versturen wij de bestelling naar 1 adres binnen Nederland gratis. Het afhalen van je bestelling in de winkel is natuurlijk altijd gratis.

Wat zijn de levertijden?

Wij zullen er alles aan doen om het pakket op tijd bij de ontvanger te krijgen. Je kunt hiervoor jouw gewenste leverdag tijdens het bestelproces aangeven.

Over het algemeen hanteren wij de volgende tijden:
Besteld voor 10 uur                    → Geleverd in 2 werkdagen
Besteld tot 23:59                        → Geleverd in 3 werkdagen
Besteld op zaterdag/zondag      → Geleverd in 3 werkdagen

Verder kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling via PostNL langer duurt dan dat je gewend bent. Omdat wij met derden werken, kunnen wij het behalen van de gewenste leverdag niet garanderen. Wij houden je op de hoogte via de track & trace informatie die je per e-mail ontvangt na het verzenden van uw pakket. Bestellingen worden niet op zondag uitgeleverd.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling gratis op te halen in de winkel. Als je een bestelling plaatst via de webshop, kun je de afhaaldag zelf bepalen.

Heeft dit antwoord je niet verder geholpen? Stuur dan een mailtje naar bestelling@ilpicchiovino.com en wij reageren z.s.m.! Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Voldoet een wijn niet aan jouw verwachting?

Dan kun je gebruik maken van onze Smaakgarantie. Uiteraard nemen wij jouw bestelling ook retour als er onverhoopt een fout in de wijn zit.

Wij verzoeken je een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking te melden via bestelling@ilpicchiovino.com. Samen met jou wordt dan een afspraak gemaakt om de wijn te retourneren. De kosten hiervoor zijn uiteraard voor onze rekening. Met betrekking tot jouw bestelling kun je kiezen: of je ontvangt een vervangende wijn of wij storten het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Dat lees je goed: wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit, dat we dit durven aan te bieden aan onze klanten! Zo voorkom je dat je met een wijn blijft zitten die toch anders smaakt dan je had verwacht.

Voorwaarden Smaakgarantie

  • Je mag per doos maximaal één fles openen;
  • Smaakt de wijn niet naar verwachting, dan nemen wij de overige vijf flessen in de originele doos retour;
  • Stuur jouw retourwens via bestelling@ilpicchiovino.com en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
  • Voor wijnpakketten gelden andere regels, neem daarvoor ook contact op via bestelling@ilpicchiovino.com
  • Onze Smaakgarantie geldt tot 1 maand na aankoop

Bestelling beschadigd

Is jouw bestelling op moment van bezorging zichtbaar beschadigd? Dan heb je het recht het pakket te weigeren. De bezorger zorgt er in dat geval voor dat de wijnbestelling wordt teruggestuurd naar ons magazijn. Uiteraard ontvang je jouw bestelde wijnen alsnog zo snel mogelijk. Heb je het pakket al aangenomen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via bestelling@ilpicchiovino.com.